Pravi modni dodaci – torbe i majice za tisak

Print je in! Već nekoliko godina su torbe i majice s natpisima i slikama pravi modni hit, ali ove sezone će u potpunosti zavladati ulicama. Ako se pitate koje torbe i majice za tisak odabrati, te kako doći do onih pravih za sebe i lijepo ih kombinirati, evo kratkog vodiča koji će vam pomoći.

Torbe

Torbe s printom su iznimno popularne, te su jednostavan i dobar način za izraziti se i učiniti svoj modni izričaj jedinstvenim. One mogu biti kožne, plastične, pamučne, platnene, itd. Ono što je važno kod torbi s printom jest to da odabereš onaj stil koji najbolje odražava tvoju osobnost! Ako si cool i moderna, torba s slikom grafita ili fora natpisom je pravi odabir, a ako se više furaš na vintage, onda je najbolje odabrati smeđu ili bordo torbu s nekim printom vintage fotografije nekog grada, knjiga, umjetnika ili nešto treće. U svakom slučaju, treba pripaziti da se ne pretjera s detaljima i bojama – ako nosite torbu žarkih boja, izbjegavajte također nositi u isto vrijeme neke lude majice za tisak!

Majice

Odabrati i nositi prave majice za tisak nije lak zadatak. One moraju biti od kvalitetnog materijala i, kao i torbe, moraju pravilno odražavati vašu osobnost. Ako se želite dobro izraziti, majice s natpisom su najbolji odabir. Njih je lako kombinirati – samo se treba pripaziti da se ne pretjera. Naime, ako je majica s natpisom ili slikom šarena i uočljiva, ona je dobar modni dodatak jedino ako ju se nosi uz jednobojne i jednostavne hlače i sako ili jaknu. Majicu s natpisom se također može nositi na obične traperice, vruće hlačice, suknje, ili praktički bilo koji drugi komad garderobe. Uz takve majice ne bi se trebalo nositi uzorke, već bi se trebalo paziti na to da je majica centar pozornosti, tj. centar cijelog outfita!